Duurste huizen van het Gooi

Dat de huizenprijzen in het Gooi hoger liggen dan gemiddeld is volgens mij wel bekend. Toch is het af en toe even slikken als je de bedragen hoort waarvoor ze dan nu weer te koop staan. Even voor de duidelijkheid in het Gooi zijn ook gewoon ruitjeswoningen te vinden die voor 250.000 EUR worden verkocht. De top 3 duurste huizen van het Gooi online zijn…

Top 3 duurste huizen van het Gooi

Nr. 1 – Blaricum, Eemnesserweg 36

€ 5.450.000

Een royaal en in goede staat verkerende buitenplaats gelegen in het groene en rustige Blaricum. Het terrein is maar liefst 6.968 m2 groot, fraai aangelegd, biedt veel privacy en is grenzend aan de heide en het bos van het Gooisch Natuurreservaat.

Nr. 2 – Blaricum, Eemnesserweg 34

€ 4.995.000

Deze bijzondere moderne villa ligt op een zeer groot terrein met natuurlijke vijvers en biedt door zijn ligging optimale privacy. Het terrein grenst aan het natuurreservaat, is grotendeels omsloten door een hoge haag en is optimaal beveiligd. De buren zijn letterlijk restaurant Rust Wat en haar beroemde vijver.

Nr. 3 – Laren, Grintbank 7

€ 3.700.000

Deze luxe Gooise rietgedekte villa met 491 m² woonoppervlak beschikt over 15 kamers, waarvan 5 slaapkamers en 4 badkamers. De villa is gelegen op korte afstand van het centrum van het pittoreske centrum van Laren en heeft een directe toegang tot Gooisch Natuur Reservaat.