Het Bantammer Bos in Bussum

Het Bantam Bos aan de rand van Bussum is misschien wel het mooiste stukje natuur van ’t Gooi. De afwisseling van zoals ik dat zelf ervaar van toch wel wild bos naar bijna stukje park, gesitueerd rondom een kronkelende watertje, waar de eendjes en zwanen rustig bivakkeren en een zijn met de eventuele voorbijgaande wandelaars.

De beste ingang en plek om te parkeren is bij de Gamma of de Hocras in Bussum, aan de Franse Kampweg. Van daaruit, tegenover de bezinepomp, zit een ingang naar dit bos. Na het passeren van het hek werk direct naar rechts en het zandpad volgen zorgt ervoor dat je langs de mooiste plekjes komt van het Bantammer Bos. Op de beste plekjes langs de verschillende looproutes zijn er mogelijkheden tot het kunnen rusten en vooral kunnen genieten van de mooiste natuurlijke plaatjes van dit enorm oude bos. Wat kan het hier stil zijn zeg!

Het Bantammer Bos is onderdeel van Natuurmonumenten dus laat dit prachtige stukje natuur voor wat het is.

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht