Over ons

Gooiswonen.nl

leer ons kennen, wie zijn wij?

Goois Wonen verbindt mens met omgeving,
het is onze missie.

Gooiswonen.nl is het platform voor geïnteresseerde en informatiezoekers. Of het nou gaat om het wonen in één van de plaatsen of over het Gooi als algemeen, hier vind je de informatie per plaats en zelfs per wijk en buurt.

(Fijn) wonen is zo belangrijk voor ons als mens. Als je het hebt over wonen valt daar veel mee samen, zo heeft de omgeving, de straat, je buren, je werk en de voorzieningen daar allemaal vat op en kan je zeggen: wonen is meer dan een dak boven je hoofd!

Met Gooiswonen.nl helpen wij jou als huizenzoeker om een nieuw thuis te vinden in het Gooi. Maar weet je al in welke plaats en dan ook in welke wijk of buurt je dit gaat vinden? 

Goois wonen: een plek van thuis- en samenkomen.

Wij zijn er voor je met de voorliggende oriëntatie stappen en zijn een aanvulling op huizen sites als Funda en die van makelaars.

Uit onderzoek is gebleken dat uitgebreide informatie over de wijk/buurt voor huizenzoekers essentieel is om een woning te bezichtigen. Men wil een duidelijk beeld hebben van de omgeving waarin ze komen te wonen.

Op onze site vindt je het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten, verhalen, tips en vele leuke kijkjes in het Gooi. Wij helpen je met zoeken, naast onze eigen kennis hebben wij een mooi netwerk aan makelaars, projectontwikkelaars en contactpersonen bij de verschillende gemeentes.

Wij blijven ons netwerk vergroten door partnerships aan te gaan met makelaars, woningcorporaties en belanghebbende. Op onze site vind je daardoor vaak veel meer informatie dan een reguliere makelaars- of gemeentesite.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Stel ze dan via info@gooiswonen.nl of ga naar ons contactformulier.

Missie en visie

Onze missie:
De mens verbinden met de omgeving. Het informeren en inspireren van huizenzoekers in het Gooi en deze hun droomhuis en plek laten vinden.

Onze visie:
Iedereen een plezierige, informerende en inspirerende huizenjacht in het Gooi.

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht