Over Goois wonen

Met Gooiswonen.nl helpen wij jou als huizenzoeker om een nieuw thuis te vinden in het Gooi. Maar weet je al in welke plaats en dan ook in welke wijk of buurt je dit gaat vinden? 

Wij zijn er voor je met de voorliggende oriëntatie stappen en zijn een aanvulling op huizen sites als Funda en die van makelaars.

Uit onderzoek is gebleken dat uitgebreide informatie over de wijk/buurt voor huizenzoekers essentieel is om een woning te bezichtigen. Men wil een duidelijk beeld hebben van de omgeving waarin ze komen te wonen.

Op onze site vindt je het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten, verhalen, tips en vele leuke kijkjes in het Gooi. Wij helpen je met zoeken, naast onze eigen kennis hebben wij een mooi netwerk aan makelaars, projectontwikkelaars en contactpersonen bij de verschillende gemeentes.

Wij blijven ons netwerk vergroten door partnerships aan te gaan met makelaars, woningcorporaties en belanghebbende. Op onze site vind je daardoor vaak veel meer informatie dan een reguliere makelaars- of gemeentesite.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Stel ze dan via info@gooiswonen.nl of ga naar ons contactformulier.