Stappenplan naar je woning

Huis kopen in Huizen? Gooiswonen.nl is het woonplatform van het Gooi en koppelt geïnteresseerde en woningzoekende aan informatie en makelaars en hun huizenaanbod.

Huis kopen in Huizen

1. Ontdek je favoriete buurt

Favoriete plaats gevonden? Ontdek in welk deel van deze plaats je wilt wonen.

2. Zet een zoekopdracht uit

Gratis en gemakkelijk! Zet je zoekopdracht uit bij de aangesloten makelaars.

1. Ontdek je favoriete buurt

Wanneer je wilt wonen in Huizen bekijk dan hier de buurten uit jouw favoriete plaats.

2. Zoekopdracht Huizen

Ben je er al over uit in welke plaats en/of buurt je wilt wonen dan kan je gebruik maken van het formulier voor het uitzetten van een zoekopdracht.

7
Plaatsen
140
Buurten

Goois wonen

samen.thuis.genieten
Neem contact op

Villa of woning

kopen in Huizen

Huizen is een populair dorp in ’t Gooi waar relatief veel jonge mensen wonen. De reden dat veel jonge mensen zich vestigen in het dorp Huizen, heeft te maken met het feit dat dit dorp zeer veelzijdig is. Zo is er voldoende kunst en cultuur te vinden in het dorp en is er altijd wel iets te beleven in het centrum van Huizen, maar is het dorp bovendien omringd met prachtige natuur voor een ontspannen en rustige sfeer.

Koop je huis in Huizen

Het populairste stukje natuur dat tegen Huizen aan ligt, is het Gooimeer. In het Gooimeer kan gezwommen worden, maar het meer is voornamelijk populair onder surfers uit de gehele omgeving.

En omdat Huizen ook vele ligplaatsen voor boten heeft, is het meer ook zeer geschikt voor mensen die een boot hebben. Heb jij een boot in je bezit en zoek je een stad waar je jouw boot eenvoudig kwijt kan, dan is Huizen zeker een aanrader.

En krijg woongenot

Een andere reden dat veel jonge mensen zich in Huizen vestigen door een appartement of villa te kopen, heeft te maken met het feit dit dorp zeer geschikt is voor het opvoeden van jonge kinderen. Zo heeft Huizen veel faciliteiten voor jonge kinderen zoals scholen, speeltuinen en sportclubs, maar heeft het dorp bovendien een vrij rustige omgeving waar kinderen heerlijk kunnen spelen en spelenderwijs kunnen opgroeien. En omdat Huizen een goede verbinding heeft met het wegennetwerk in Nederland, kun je eenvoudig naar je werk in de randstad vanuit deze gezellige en groene omgeving.