Huis kopen
in Hilversum

Huis Hilversum

Huis kopen in Hilversum? Wij doen ons uiterste best om geïnteresseerde en woningzoekende aan informatie, makelaars en hun huizenaanbod te koppelen.

Een woning kopen, weet je ook waar in Hilversum?

Het wonen in Hilversum is meer dan één straat. Een buurt of omgeving zegt alles over het toekomstige woongenot. Verken daarom de buurten van het dorp om een juiste keuze te maken.

Stappenplan naar je woning

Huizenaanbod Hilversum

Villa of woning kopen in Hilversum

Hilversum wordt ook wel de mediastad van ’t Gooi genoemd en dit is niet voor niets. Zo is Hilversum de thuisbasis voor diverse grote omroepbedrijven in ons land en vind je in Hilversum tevens de Beeld en Geluid Experience, voorheen ook wel Omroepmuseum genoemd. De reden dat de stad (of dorp?) zo populair is als huisvesting voor diverse omroepbedrijven, heeft onder andere te maken met het feit dat de huizen in Hilversum een interessante ligging hebben. Woon je in Hilversum, dan kun je namelijk erg eenvoudig naar de grote steden in Nederland reizen met de auto of trein. Zeker als je een forens bent en werkzaam bent in één van de grote steden, is het kopen van een woning in Hilversum erg interessant voor jou.

Koop je huis in Hilversum

Hilversum wordt naast mediastad ook wel tuinstad genoemd. Dit komt omdat je in de stad diverse groene tuinen vindt, maar ook omdat de stad omringd is door prachtig groen. Vind je het prettig om in een groene omgeving te wonen en altijd de natuur in te kunnen vanuit jouw woning, dan is deze stad zeker een aanrader voor jou. Daarnaast heeft de stad ook veel kunst en cultuur in de vorm van musea, galerijen en indrukwekkende architectuur en kun je uiteraard in de stad terecht om een drankje te drinken, een hapje te eten en een avond uit te gaan. En omdat de stad ook zeer kindvriendelijk is, kun je er ook prima met je kinderen gaan wonen bij het kopen van een villa of appartement.

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht