Huis kopen
in Eemnes

Huis Eemnes

Huis kopen in Eemnes? Wij doen ons uiterste best om geïnteresseerde en woningzoekende aan informatie, makelaars en hun huizenaanbod te koppelen.

Een woning kopen, weet je ook waar in Eemnes?

Het wonen in Eemnes is meer dan één straat. Een buurt of omgeving zegt alles over het toekomstige woongenot. Verken daarom de buurten van het dorp om een juiste keuze te maken.

Stappenplan naar je woning

Huizenaanbod Eemnes

Villa of woning kopen in Eemnes

Eemnes is een vrij kleine stad in ’t Gooi die uit twee delen bestaat, namelijk Eemnes- Binnen en Eemnes-Buiten. In Eemnes-Binnen vind je diverse prachtige huizen in de vorm van een boerderij, terwijl je in Eemnes-Buiten voornamelijk nieuwe huizen vindt in de vorm van bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning of een appartement. Als je het populaire televisieprogramma De Gouden Kooi hebt gezien, heb je misschien al wel eens van de stad Eemnes gehoord. In Eemnes was de luxe villa van het televisieprogramma namelijk te vinden, waardoor veel mensen al eens kennis hebben gemaakt met deze rustige, groene en gezellige stad.

Koop je huis in Eemnes

Eemnes is voornamelijk geliefd als woonplaats onder mensen die rustig willen wonen, maar ook in een stad willen wonen waar ze direct toegang hebben tot verschillende faciliteiten. Zo is de stad Eemnes vrij klein en rustig, maar vind je er wel alle faciliteiten die je ook in grote steden vindt. Hierbij kun je denken aan scholen voor de kinderen, maar ook aan cafés, restaurants, winkels en sportverenigingen. Tot slot is er ook veel natuur te vinden in de stad, waardoor het kopen van een huis in deze groene omgeving wel erg aantrekkelijk wordt.

Zeer goed bereikbaar

Een groot voordeel van de stad Eemnes is het feit dat deze groene stad zo gemakkelijk te bereiken is. Uit onderzoek van het programma Nederland van Boven is namelijk gebleken dat Eemnes de best bereikbare stad van Nederland is, wat de stad erg geschikt maakt voor forensen die in de randstad werken en in een rustige omgeving willen wonen.

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht