Stappenplan naar je woning

Huis kopen in Bussum? Gooiswonen.nl is het woonplatform van het Gooi en koppelt geïnteresseerde en woningzoekende aan informatie en makelaars en hun huizenaanbod.

Huis kopen in Bussum

1. Ontdek je favoriete buurt

Favoriete plaats gevonden? Ontdek in welk deel van deze plaats je wilt wonen.

2. Zet een zoekopdracht uit

Gratis en gemakkelijk! Zet je zoekopdracht uit bij de aangesloten makelaars.

1. Ontdek je favoriete buurt

Wanneer je wilt wonen in Bussum bekijk dan hier de buurten uit jouw favoriete plaats.

2. Zoekopdracht Bussum

Ben je er al over uit in welke plaats en/of buurt je wilt wonen dan kan je gebruik maken van het formulier voor het uitzetten van een zoekopdracht.

7
Plaatsen
140
Buurten

Goois wonen

samen.thuis.genieten
Neem contact op

Villa of woning

kopen in Bussum

Bussum is een vrij welgesteld dorp in de regio ’t Gooi waar ongeveer 30.000 mensen woonachtig zijn. Bussum is dus niet echt een grote stad, maar er is wel altijd genoeg te beleven. Zo heeft Bussum diverse restaurants, theaters en cafés die in de het dorp gevestigd zijn en ben je ook voor een dagje winkelen bij Bussum aan het juiste adres. En omdat Bussum een goede verbinding heeft met enkele grote steden in de buurt, kun je vanuit Bussum altijd eenvoudig naar andere plaatsen in Nederland. Bussum is dan ook voornamelijk populair onder jonge forensen die in één van de grote steden van ons land werkzaam zijn en op zoek zijn naar een woning in een rustige omgeving om bijvoorbeeld bij te komen van de werkzaamheden in de drukke stad of met de (jonge) kinderen te gaan wonen.

Koop je huis in Bussum

Ben jij ook werkzaam in een grote stad en op zoek naar een appartement in een rustige omgeving in de buurt van deze stad, kun je zeker een woning in Bussum vinden en kopen. Zo is de omgeving van het dorp vrij groen en rustig, maar zijn ook de woningen in het dorp helemaal gericht op het bieden van ontspanning en rust. Dit uit zich onder andere in het feit dat veel huizen vrijstaand zijn, waardoor de privacy van de bewoners van Bussum wordt gewaarborgd. En het is niet voor niets dat Bussum een welgesteld dorp wordt genoemd, want in Bussum vind je diverse prachtige villa’s van bekende architecten.