Woning kopen Blaricum

Huis kopen in Blaricum? Gooiswonen.nl is het woonplatform van het Gooi en koppelt geïnteresseerde en woningzoekende aan informatie en makelaars en hun huizenaanbod.

Gjaltsamen.thuis.genieten

Villa of huis in Blaricum kopen

Je bent er over uit en wilt een huis gaan kopen in Blaricum, gefeliciteerd! Stap één is genomen, nu stap twee en drie. Als je voor jezelf duidelijk hebt hoe en wat kan je gerichter zoeken naar jouw droomhuis.

Blaricum is een vrij klein dorp in ‘t Gooi waar veel prachtige huizen te vinden zijn. Heb je de film en serie Gooische Vrouwen gezien, dan heb je onbewust kennis gemaakt met deze prachtige, rustige en groene stad in het noorden van ons land. De film en serie Gooische Vrouwen speelt zich namelijk af in deze van oorsprong vrij welgestelde stad in de groene landstreek van ‘t Gooi.

KOOPWONING BLARICUM

Mensen die in Blaricum een woning of appartement kopen, prijzen het grote woongenot van dit dorp. De reden dat het woongenot in Blaricum zo groot is, heeft onder andere te maken met het feit dat dit dorp erg groen is.

Zo wordt het dorp niet alleen omringd met groene gebieden die vanuit jouw huis te bewonderen zijn, maar is er ook in de kern van het dorp veel groen te vinden in de vorm van prachtige parken, groene wijken met huizen en villa’s en prachtige oude bomen in het centrum van het dorp. Daarnaast is Blaricum vrij rustig, wat Blaricum erg geschikt maakt als woonplaats voor mensen die van rust houden.

JE KOOPT WOONGENOT

Blaricum beschikt over alle faciliteiten die je in een dorp verwacht te vinden. Zo vind je basisscholen in het dorp, kun je er lekker ontspannen in een café of restaurant en kun je er gemakkelijk een dagje winkelen in de unieke boetiekjes van het dorp. Dit maakt Blaricum dan ook erg geschikt voor mensen die een rustig leven willen leiden maar wel voorzien willen zijn van alle gemakken van een grote stad.