Wijken & buurten
Blaricum

Blaricum

Blaricum is in grote delen heel eenvoudig ingedeeld in een oud deel (Blaricum-Dorp) en een nieuwer deel (Bijvanck en Blaricummermeent). Het gebied wat tussen Blaricum-Dorp en het Gooimeer, tegen Huizen aanligt,  is de moderne/nieuwe kant van het dorp. Het wonen in Blaricum is gevarieerd en aan te bevelen voor mensen die voor ruimte en rust kiezen.

De buurten Blaricum-Dorp, Crailo en Blaricummermeent zijn de omgevingen met veel vrijstaande woningen en villa’s. Ook wel de villabuurten van Blaricum. De 2 buurten Blaricum-Dorp en Crailo liggen in een zeer groene omgeving met veel bomen. De Blaricummermeent is daarentegen nog relatief kaal en moet nog echt in bloei gaan komen.

De buurten Blaricummer Heide, De Kampen, Warandepark-De Eng, Eemmeer Blaricum en Stichtsebrug zijn voornamelijk heide, weilanden, akkers en water. Hierin zijn dan ook vrijwel geen postcodes te vinden.

Overzicht wijk met buurten

Wijk Blaricum

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht