Stappenplan naar je woning

Huis kopen in Hilversum? Gooiswonen.nl is het woonplatform van het Gooi en koppelt geïnteresseerde en woningzoekende aan informatie en makelaars en hun huizenaanbod.

Huis kopen in Hilversum

1. Ontdek je favoriete buurt

Favoriete plaats gevonden? Ontdek in welk deel van deze plaats je wilt wonen.

2. Zet een zoekopdracht uit

Gratis en gemakkelijk! Zet je zoekopdracht uit bij de aangesloten makelaars.

1. Ontdek je favoriete buurt

Wanneer je wilt wonen in Hilversum bekijk dan hier de buurten uit jouw favoriete plaats.

2. Zoekopdracht Hilversum

Ben je er al over uit in welke plaats en/of buurt je wilt wonen dan kan je gebruik maken van het formulier voor het uitzetten van een zoekopdracht.

7
Plaatsen
140
Buurten

Goois wonen

samen.thuis.genieten
Neem contact op

Villa of woning

kopen in Hilversum

Hilversum wordt ook wel de mediastad van ’t Gooi genoemd en dit is niet voor niets. Zo is Hilversum de thuisbasis voor diverse grote omroepbedrijven in ons land en vind je in Hilversum tevens de Beeld en Geluid Experience, voorheen ook wel Omroepmuseum genoemd. De reden dat de stad (of dorp?) zo populair is als huisvesting voor diverse omroepbedrijven, heeft onder andere te maken met het feit dat de huizen in Hilversum een interessante ligging hebben. Woon je in Hilversum, dan kun je namelijk erg eenvoudig naar de grote steden in Nederland reizen met de auto of trein. Zeker als je een forens bent en werkzaam bent in één van de grote steden, is het kopen van een woning in Hilversum erg interessant voor jou.

Koop je huis in Hilversum

Hilversum wordt naast mediastad ook wel tuinstad genoemd. Dit komt omdat je in de stad diverse groene tuinen vindt, maar ook omdat de stad omringd is door prachtig groen. Vind je het prettig om in een groene omgeving te wonen en altijd de natuur in te kunnen vanuit jouw woning, dan is deze stad zeker een aanrader voor jou. Daarnaast heeft de stad ook veel kunst en cultuur in de vorm van musea, galerijen en indrukwekkende architectuur en kun je uiteraard in de stad terecht om een drankje te drinken, een hapje te eten en een avond uit te gaan. En omdat de stad ook zeer kindvriendelijk is, kun je er ook prima met je kinderen gaan wonen bij het kopen van een villa of appartement.