Stappenplan naar je woning

Huis kopen in Eemnes? Gooiswonen.nl is het woonplatform van het Gooi en koppelt geïnteresseerde en woningzoekende aan informatie en makelaars en hun huizenaanbod.

Huis kopen in Eemnes

1. Ontdek je favoriete buurt

Favoriete plaats gevonden? Ontdek in welk deel van deze plaats je wilt wonen.

2. Zet een zoekopdracht uit

Gratis en gemakkelijk! Zet je zoekopdracht uit bij de aangesloten makelaars.

1. Ontdek je favoriete buurt

Wanneer je wilt wonen in Eemnes bekijk dan hier de buurten uit jouw favoriete plaats.

2. Zoekopdracht Eemnes

Ben je er al over uit in welke plaats en/of buurt je wilt wonen dan kan je gebruik maken van het formulier voor het uitzetten van een zoekopdracht.

7
Plaatsen
140
Buurten

Goois wonen

samen.thuis.genieten
Neem contact op

Villa of woning

kopen in Eemnes

Eemnes is een vrij kleine stad in ’t Gooi die uit twee delen bestaat, namelijk Eemnes- Binnen en Eemnes-Buiten. In Eemnes-Binnen vind je diverse prachtige huizen in de vorm van een boerderij, terwijl je in Eemnes-Buiten voornamelijk nieuwe huizen vindt in de vorm van bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning of een appartement. Als je het populaire televisieprogramma De Gouden Kooi hebt gezien, heb je misschien al wel eens van de stad Eemnes gehoord. In Eemnes was de luxe villa van het televisieprogramma namelijk te vinden, waardoor veel mensen al eens kennis hebben gemaakt met deze rustige, groene en gezellige stad.

Koop je huis in Eemnes

Eemnes is voornamelijk geliefd als woonplaats onder mensen die rustig willen wonen, maar ook in een stad willen wonen waar ze direct toegang hebben tot verschillende faciliteiten.

Zo is de stad Eemnes vrij klein en rustig, maar vind je er wel alle faciliteiten die je ook in grote steden vindt. Hierbij kun je denken aan scholen voor de kinderen, maar ook aan cafés, restaurants, winkels en sportverenigingen. Tot slot is er ook veel natuur te vinden in de stad, waardoor het kopen van een huis in deze groene omgeving wel erg aantrekkelijk wordt.

Zeer goed bereikbaar

Een groot voordeel van de stad Eemnes is het feit dat deze groene stad zo gemakkelijk te bereiken is. Uit onderzoek van het programma Nederland van Boven is namelijk gebleken dat Eemnes de best bereikbare stad van Nederland is, wat de stad erg geschikt maakt voor forensen die in de randstad werken en in een rustige omgeving willen wonen.