Woning kopen Eemnes

Huis kopen in Eemnes? Gooiswonen.nl is het woonplatform van het Gooi en koppelt geïnteresseerde en woningzoekende aan informatie en makelaars en hun huizenaanbod.

Gjaltsamen.thuis.genieten

Villa of huis in Eemnes kopen

Je bent er over uit en wilt een huis gaan kopen in Eemnes, gefeliciteerd! Stap één is genomen, nu stap twee en drie. Als je voor jezelf duidelijk hebt hoe en wat kan je gerichter zoeken naar jouw droomhuis.

Eemnes is een vrij kleine stad in ‘t Gooi die uit twee delen bestaat, namelijk Eemnes- Binnen en Eemnes-Buiten. In Eemnes-Binnen vind je diverse prachtige huizen in de vorm van een boerderij, terwijl je in Eemnes-Buiten voornamelijk nieuwe huizen vindt in de vorm van bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning of een appartement. Als je het populaire televisieprogramma De Gouden Kooi hebt gezien, heb je misschien al wel eens van de stad Eemnes gehoord. In Eemnes was de luxe villa van het televisieprogramma namelijk te vinden, waardoor veel mensen al eens kennis hebben gemaakt met deze rustige, groene en gezellige stad.

KOOP JE HUIS IN EEMNES

Eemnes is voornamelijk geliefd als woonplaats onder mensen die rustig willen wonen, maar ook in een stad willen wonen waar ze direct toegang hebben tot verschillende faciliteiten.

Zo is de stad Eemnes vrij klein en rustig, maar vind je er wel alle faciliteiten die je ook in grote steden vindt. Hierbij kun je denken aan scholen voor de kinderen, maar ook aan cafés, restaurants, winkels en sportverenigingen. Tot slot is er ook veel natuur te vinden in de stad, waardoor het kopen van een huis in deze groene omgeving wel erg aantrekkelijk wordt.

ZEER GOED BEREIKBAAR

Een groot voordeel van de stad Eemnes is het feit dat deze groene stad zo gemakkelijk te bereiken is. Uit onderzoek van het programma Nederland van Boven is namelijk gebleken dat Eemnes de best bereikbare stad van Nederland is, wat de stad erg geschikt maakt voor forensen die in de randstad werken en in een rustige omgeving willen wonen.