Vanuit je huis direct de natuur in

Wonen in of aan de natuur in het Gooi betekent wonen in of aan de rand van de prachtige natuur in het Gooi. Het Gooi is een gebied in Nederland bekend om zijn schitterende landschappen, bossen, heuvels en meren. De natuur in het Gooi is uniek en biedt tal van mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Hierdoor is het wonen in of aan de natuur in het Gooi een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar rust en stilte, en die willen profiteren van alles wat de natuur te bieden heeft. Bovendien is het Gooi goed bereikbaar vanaf de grote steden, waardoor het een ideale plek is om te wonen voor mensen die het beste van beide werelden willen hebben.

Wonen aan de natuur

Veel mensen ambiëren het om in of aan de natuur te wonen. Veelal zijn deze bestemmingen niet voor iedereen weggelegd. Wanneer je in Nederland rondkijkt en woningen in of aan de natuur tegenkomt zijn dit veelal vrijstaande woningen die staan in de duurdere buurten. Ook bij ons in het Gooi zien we dat veel, al zijn er ook mogelijkheden om aan de natuur te wonen zonder het kapitaal te hoeven hebben voor een vrijstaand huis, maar waar een appartement of tussenwoning ook voldoet.

Het voordeel is dat elke plaats in het Gooi is omgeven door natuurgebieden en dat wanneer je aan de buitenranden van deze dorpen woont als snel in het bos of op de hei staat.

Mogelijkheden in het Gooi

Onderstaand een opsomming met buurten uit het Gooi waar je direct vanuit je eigen erf de natuur kan in wandelen. En met de natuur bedoelen we niet een park of perkje dat voor de deur ligt. Opvallend en logisch is dat dit enkel mogelijk is bij de buurten aan de buitenzijdes van de plaatsen. En dit tekent ook meteen hoe de plaatsen in het Gooi met elkaar verbonden zijn, door natuur!

Blaricum

Blaricum-DorpCrailo

Bussum

Midden Eng-OostMidden Eng-WestOoster Eng-ZuidWester EngFransekampKoedijkKom van Bieghel

Eemnes

HeidehoekWakkerendijk-Meentweg

Hilversum

ErfgooiersbuurtNoordBoombergTrompenberg-NoordVillaparkenAstronomische buurtBloemenkwartier-ZuidZeeheldenkwartier’t Hoogt van ’t KruisKerkelanden

Huizen

FlevoCrailoBikbergenHuizerhoogtThamesSijsjesbergZuiderengWestereng

Laren

Laren-NatuurgebiedLaren-OmloopLaren-OosterengLaren-PostiljonLaren-Rijksweg NoordLaren-Rijksweg-ZuidLaren-ZevenendLaren-Zwarte berg

Naarden

Bos van Bredius-NoordBos van Bredius-ZuidValkeveen

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht