Top 5 villabuurten van Huizen

De regio Gooi is een van de meest welvarende gebieden van Nederland en het is niet verrassend dat er veel luxe woningen en villa’s te vinden zijn. Veel van deze villabuurten bevinden zich in de plaatsen Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen en Laren. Deze buurten zijn vaak gebouwd in een traditionele stijl en zijn omgeven door groene gebieden en bossen. Veel van deze buurten zijn privé en exclusief, met beperkte toegang voor niet-bewoners. In het algemeen, de villabuurten in Gooi worden beschouwd als een van de meest prestigieuze en exclusieve woongebieden in Nederland. In dit artikel beperken wij ons tot het dorp Huizen.

Dit zijn de top vijf villabuurten van Huizen:

Bikbergen

Een prachtige groene buurt gelegen aan heide en deels in een bosrijk gebied. De buurt heeft veel vrijstaande rietgedekte woningen. De buurt kent veel rust en heeft verder geen eigen voorzieningen zoals winkels. Het grootste gedeelte van de oppervlakte van de buurt bestaat uit beschermde natuur.
Bezoek Bikbergen

Bikbergen

Crailo

Lange groene lanen met aan weerszijde kapitale villa’s. Een echte luxe buurt zoals wij dat kennen vanuit series als Gooische Vrouwen. Naast de snelweg gelegen en op deze manier ben je snel weg naar andere bestemmingen in het land. Het grootste gedeelte van de buurt bestaat uit een oud bos waar veel gewandeld en gesport wordt.
Bezoek Crailo-Huizen

Flevo

Een prachtige groene en rijke buurt. Een afwisseling van weilanden, akkers en sloten met bos en heide bepalen het aanzicht van de zeer rustige buurt. Ook in de buurt geldt weer dat het merendeel onbewoond is en bestaat uit beschermd natuurgebied.
Bezoek Flevo

Flevo

Thames

De buurt Thames bestaat voornamelijk natuurgebied dat bestaat uit heide, zandvlaktes en bos. Door de buurt kruizen enkele laantjes en een grotere straat de Naarderstraat. Aan deze laatste doorgaande weg staan de meeste vrijstaande woningen van de buurt en waarbij hun achtertuin direct grenst aan de natuur.
Bezoek Thames

Huizerhoogt

De buurt Huizerhoogt hoort nog bij Huizen al zou je denken als je er bent dat het bij Blaricum hoort. Een buurt die op een verhoging ligt en bestaat uit een doorgaande hoofdweg met enkele zij-laantjes. Een groot deel bestaat uit weilanden en bos.
Bezoek Huizerhoogt

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht