Sterrenrestaurants in het Gooi

Welk restaurant in het Gooi heeft een onderscheiding met een Michelinster? Restaurant Soigné in Bussum is als enige in de prijzen gevallen. Ik vind dat er in het Gooi, kijkend naar de keuken en de bediening er best nog wat meer ‘uitgedeeld’ mogen worden. Gelukkig ligt deze beslissing niet bij mij.

Restaurant Soigné in Bussum met een Michelinster

Als enige restaurant in het Gooi, is Soigné te Bussum, alweer sinds een aantal jaren, verkozen tot het mogen dragen van één Michelinster. Vanzelfsprekend een prachtig en eervol geschenk aan het restaurant dat onder leiding van Chef-kok en mede eigenaar Dennis Jong er hard voor heeft gewerkt.

Wanneer krijg je een Michelinster als restaurant?

De Michelinster is een erkenning die een restaurant krijgt wanneer er een zeer goede keuken is met een correcte en vooral klantvriendelijke bediening. Het draait allemaal om de gastronomische kwaliteit. Landelijk zijn er maar een beperkt aantal restaurant die recht hebben op één, twee of drie van deze Michelinsterren.

Restaurant Soigné
Kapelstraat 16
1404 HX Bussum
www.restaurantsoigne.nl

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht