Markten van het Gooi

Waar in het Gooi vind je de leukste markten? Sommige mensen zijn echt helemaal gek van een markt, struinen langs de verschillende kraampjes opzoek naar datgene wat je bij de lokale winkel niet vindt.

Ben je inwoner van Bussum of Hilversum probeer dan ook eens een andere markt in het Gooi te bezoeken. Elke markt heeft toch ook weer zijn specialiteiten.

Weekoverzicht markten in het Gooi:

Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag
Hilversum Bussum
Eemnes
Laren
Laren Hilversum
Huizen
Naarden

Markt in Blaricum

Het dorp Blaricum kent geen wekelijks terugkerende markt. Wel heeft Blaricum, net zoals vele andere plaatsen van het Gooi een kerstmarkt.

Markt in Bussum – Centrum markt

In het dorp Bussum is op donderdag de markt te vinden. Op het Wilhelminaplantsoen worden op gezellige manier de leukste producten en eetwaardigheden verkocht. Altijd fijn voor je verse groente en fruit!
Geopend op donderdag van 08.00uur tot 16.00uur.
Aantal kramen: 74

Markt in Eemnes – Braadkamp

De weekmarkt van Eemnes is te vinden op de Minnehof. Een markt voor je wekelijkse boodschappen en de versheid van een stukje vlees of vis om je vingers bij af te likken.
Geopend op donderdag van 10.00uur tot 16.00uur.
Aantal kramen: 17

Markt in Hilversum – Langgewenst

In Hilversum is het helemaal goed geregeld! Daar komt de markt maar liefst twee keer in de week. Op woensdag en zaterdag is de markt in Hilversum. De markt in Hilversum is de grootste van het Gooi te vinden op het plein voorbij de bioscoop op de Langgewenst te Hilversum.
Geopend zowel woensdag als zaterdag van 08.00uur tot 16.00uur.
Aantal kramen: 180-200

Markt in Huizen – Oude Raadhuisplein

In Huizen is er iedere zaterdag markt. Op het Oude Raadhuisplein in het centrum van het dorp. Rondom het plein zijn er genoeg parkeermogelijkheden. De markt van Huizen is als gezellig te omschrijven en wordt omringd door de rest van het winkelgebied wat het doen van boodschappen vergemakkelijkt.
Geopend op zaterdag van 08.00uur tot 17.00uur.
Aantal kramen: 38

Markt in Laren – Plein 1945 en de Biologische markt

Laren kent als plaats twee markten. Je hebt de biologische markt en de reguliere markt.
De reguliere markt is te vinden op het marktterrein van Plein 1945 tussen de supermarkt Jumbo en de Albert Heijn in. De biologische markt is te vinden op de Brink pal voor de St. Jansbasiliek.
Reguliere markt is geopend op vrijdag van 11.30uur tot 17.00uur
Biologische markt is geopend op donderdag van 11.30uur tot 17.00uur
Reguliere markt heeft 55 kramen en de biologische markt 8.

Markt in Naarden – A. Dortsmansplein

De knusse, leuke en kleine markt in Naarden (vesting) is er elke zaterdag.  Gelegen aan het A. Dortsmansplein tegen de vestingwallen aan zorgt elke zaterdag voor een levendig en gezellig samenkomen van jong en oud. Persoonlijk kwam ik hier altijd in mijn jeugd voor de verrukkelijke loempia’s. Deze staat er overigens nog steeds en is een aanrader!
Geopend op zaterdag van 07.00uur tot 14.00uur
Aantal kramen: 25

Wat is een markt?

In dit geval bedoelen we met een markt, een fysiek aanwezig zijn van een plek, vaak op een plein of parkeerplaats, van vraag en aanbod. Waarbij het aanbod de kramen zijn en de vraag het (winkelende) publiek.
Er kan met markt ook een abstract geheel bedoeld worden, zoals de arbeidsmarkt, banenmarkt of de markt waarin een bedrijf zijn dienst of product presenteert.

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht