Naardereiland, luxe binnen handbereik

Het Naardereiland nabij de jachthaven van Naarden is een mix van rust van de natuur en het comfort van alles bij de hand. Deze nieuwe woonwijk van Naarden wordt inmiddels alweer een paar jaar bewoond. De unieke villa’s aan het water met eigen strand en aanlegsteiger voor de boot maken deze woonlocatie zeer geschikt voor gezinnen. Het animo en enthousiasme is dan ook groot!

Luxe binnen handbereik

Er is hierbij nagedacht om luxe voor een grote groep mensen bereikbaar te stellen. Het resultaat is er en er is goed nagedacht over de balans tussen: verkoopbaarheid, het water, ecologie, het sociale domein en woonbeleving. Een cocktail die goed smaakt en erg populair is onder de huidige bewoners. Wonen in Naarden is nog nooit zo mooi geweest.

Leefgenot en omgeving

De 45 vrijstaande en geschakelde huizen, acht verschillende typen, allen voorzien van een rietendak worden als echt Goois huis gezien. Grote kavels en ruim opgezette lanen sieren hier op Naardereiland het straatbeeld.


De omgeving is vooral waterrijk, de jachthaven die deels aan het eiland verbonden is, het aangrenzende Gooimeer en de Naardense buurt het Naarderwoonbos. Op hemelsbreed nog geen 250 meter ligt de golfbaan van Naarden (op het moment failliet) en op nog eens zo’n afstand ligt het strandje aan het Gooimeer waar zomers veel gezinnen de koelte opzoeken tijdens warme dagen.
De omgeving is heel kort te omschrijven als actief, open en vrijheid en rust.

De openbare ruimte is zo ingericht waarbij langzaam rijdend verkeer moet zorgen voor een veilige situatie. Het is ruim, groen en zijn er speelplekken voor kinderen.

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht