Bart de Jong Makelaardij over zijn werkgebied

Deze week makelaar Bart de Jong uit Naarden als ‘Makelaar aan het Woord’ op Gooiswonen.nl. In deze rubriek zijn makelaars uit het Gooi aan het woord over de werkzaamheden, de klanten en het wonen in het Gooi.

Wat maakt het Gooi zo mooi als werkgebied?

Allereerst de natuurlijke omgeving met heide, bossen en meren. Een gevarieerd landschap dat elk jaargetijde anders is. Voor mij als makelaar is de opzet van de woongebieden interessant met veel woningen uit de vooroorlogse periode. Er is veel sfeer.

Op welke doelgroep richt jij je?

Ik richt mij vooral op mensen boven de 60 (de term ouderen of senioren doet geen recht aan deze groep mensen). De beslissing om een volgende stap op de woningmarkt te maken is niet eenvoudig. Vaak heeft men wel het gevoel dat er iets moet gebeuren, maar niet wat. Het gevoel wordt ingegeven door de grote woning, financiën of gezondheid of een combinatie hiervan. Ik help mensen dit gevoel concreter te maken en in beeld te krijgen wat de mogelijkheden zijn op de woningmarkt, al dan niet in combinatie met de financiële wensen. Dat kost vaak tijd en ik geef mijn klanten die tijd.

Op welk gebied/plaats binnen het Gooi heb jij je grootste focus en waarom?

Mijn grootste focus ligt op Naarden en Bussum, omdat ik in Naarden woon en omdat hier relatief veel mensen in mijn doelgroep wonen. Maar mijn werkgebied is breder: Hilversum, Huizen, Laren, Blaricum, Kortenhoef, ’s Graveland. Eigenlijk op elke plek binnen redelijk bereik waar mensen mijn advies kunnen gebruiken.

Wat zou jouw tip/overtuiging zijn waarom mensen in het Gooi zouden moeten komen wonen?

Het Gooi is een prachtig leefgebied met alle mogelijkheden van recreatie en sport dichtbij. Er is ruimte, er staan mooie woningen en er wonen veel interessante mensen.

Bart de Jong Makelaardij
Prins Frederik Hendriklaan 12
1411 GA Naarden
info@bartdejongmakelaardij.nl
035-6214274

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht