Meer vraag naar dure appartementen

Appartementen vanaf ongeveer een miljoen zijn meer in trek in Laren en Blaricum. Er is steeds meer vraag naar en naar verwachting blijft dit aankomende jaren de tendens.

Deze appartementen werden ooit gebouwd om de 65-plusser op te kunnen vangen die kleiner en gemakkelijker wilde gaan wonen. Dat plaatje is niet helemaal uitgekomen aangezien steeds meer 50-plussers kiezen voor dit gemak aan comfort, luxe met minder (tuin)onderhoud.

Een bijkomend voordeel is dat de groep 50-plusser deze appartementen wel goed verbouwd en onderhoud ipv de 65-plussers. Hiermee zal de waarde en het bestaan van deze luxe appartementen beter bewaakt blijven.
Wat ook opvallend is is dat deze groep opzoek is naar appartementen van 250-400 vierkante meter aan vloeroppervlakte. De meeste appartementen gaan maar tot 250 vierkante meter. Het samenvoegen van twee aangrenzende appartementen is dus niet uitgesloten voor deze groep 50-plussers. Ook het laten bouwen van een nieuw appartement of het herontwikkelen van een bestaand pand zijn hierin toekomstige mogelijkheden waarover al gesprekken zijn tussen kopers en makelaars in Laren.

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht