3 x borrelen in Bussum

Borrelen in Bussum? Waar moet je als dertiger en ouder zijn. Lees hier mijn top 3 borrel plekken van Bussum voor een gezellige middag wat drinken of avond stappen met vrienden.

3.Inn The Mood

Een donkere, gezellige en knusse plek voor een borrel en/of café hap. Vriendelijk personeel en op zaterdag nog weleens de mogelijkheid tot dansen. Gelegen letterlijk in de doorloop van het Bussumse winkelgebied. Absoluut een plek om even uit je dag te stappen en te genieten van een borrel met kaarslicht.
Regelmatig live optredens van kleine bands tot ‘Amsterdamse avonden’, alles is mogelijk hier, als je maar ‘Inn the Mood’ bent.

Bar Bodega Inn the Mood
Havenstraat 106, Bussum


2.’t Raedthuys Bussum

Café ’t Raedthuys was voor jaren mijn stamkroeg in Bussum. Wat was een gezellig bruin café en inmiddels is omgetoverd tot een verfrissend wit, eet en borrel aangelegenheid. De kroeg is in de omgeving, en dan ook zeker buiten Bussum, een begrip.
Het is een gezellig en goed centraal gelegen pandje aan een doorgaande weg. Bekend om zijn vrijdagmiddagborrel en voorzien van terras voor in de zomermaanden is het absoluut een heerlijke plek voor de start van het weekend of het afsluiten van een reguliere dag.
Ook voor de huur van een ruimte voor een borrel of partij is dit een uitgekozen locatie.

Café ’t Raedthuys
Landstraat 78, Bussum


1.Café Goesting

In mijn ogen een ware aanwinst voor Bussum! Een ouderwets gezellig bruin café en altijd erg gezellig gevuld met een leuk publiek (30-50+). Het café met Jupiler van de tap en nog eens de keuze uit zo’n twintig speciaal bieren, een paar mooie wijnen, een lekkere zoals ze het zelf noemen een ‘Bourgondische’ hap, zorgen voor een hoop vertier. Kom met vrienden naar Goesting en je zit de avond goed! Vaak is er in het weekend live muziek te aanschouwen.

Café Goesting
Kapelstraat 28, Bussum

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht