Lunchen, dineren en Rust Wat

Lunchen en dineren te midden van de natuur. Dat is wat Rust Wat beloofd en waar maakt. Geniet van een smakelijke menukaart en de mooiste wijnen.

Een oase aan rust en volledig in de natuur

Een specht is hoorbaar aan het werk, eenden scharrelen rond tussen de tafels en de kikkers in de nabijgelegen vijver kwaken erop los. Restaurant Rust Wat, bijna op de grens van Blaricum en Laren, is om vele redenen een aangename plek om te komen voor lunch of diner.
Met mooi is het terras negen van de tien keer vol. Reserveren is dan ook aanbevolen!
De omgeving van Rust Wat is regelmatig het decor voor een tv opname, zo ook de serie Gooische Vrouwen is hier regelmatig geschoten.

Het restaurant Rust Wat

Het restaurant is een verbouwing van het ijsbaanhuisje dat in de jaren dertig was ontworpen. Dat kwam bij de tussen 1932 en 1933 uitgegraven vijver, in wat daarvoor een akkerland was.
Het graven van de vijver was onderdeel van een project om de werkgelegenheid toe te laten nemen na de toenmalige crisis.
De door bomen omringde vijver heeft aan een zijde een tribune die in de winter zicht biedt op de schaatsende mensen die op de vijver hun rondje beoefenen. Altijd erg leuk en gezellig wanneer het weer gevroren heeft en de bevroren vijver is versierd met sfeerverlichting.
In de zomer het aanwezige zomerconcert zorgt ook altijd voor een hoop gezelligheid.
Het is hier ronduit rust gevend lunchen en dineren met smakelijke gerechten die passen bij het seizoen uit de Frans georiënteerde keuken.

Restaurant Rust Wat
Schapendrift 79, Blaricum

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht