Inwoners Gooi blij met woonomgeving

Uit onderzoek is gebleken dat inwoners van het Gooi hun woonomgeving beoordelen met het ruime cijfer van 7,7. Conclusie: bewoners van het Gooi zijn zeer tevreden en blijven graag wonen waar ze wonen.

91 procent van de ondervraagden beveelt het Gooi aan om te gaan wonen en maar liefst 68 procent geeft aan levenslang te willen blijven wonen in het Gooi.
Bewoners van het Gooi geven aan dat aandacht voor natuur en vervuiling van bodem en lucht belangrijk wordt gevonden. Men wil vanzelfsprekend blijven wonen in een mooi, groenrijk en schone omgeving en dat hun kinderen ook in een royale omgeving kunnen opgroeien en ontwikkelen.

Uit dit onderzoek van ‘Jouw Noord-Holland’ is gebleken dat wij als Gooise bewoners zeer tevreden zijn met onze woonplek en dat graag zo willen behouden.

Kom naar het Gooi, hier hebben we de rust en de drukte is met 20 minuten op te zoeken in de randstad, dit is mijn advies aan mogelijke nieuwe Gooise bewoners. Welkom!

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht