Filmhuis en bioscoop het Gooi

Een avondje of middag ontspannen filmpje kijken? In het Gooi zijn meerdere mogelijkheden tot het kijken van een film. Van klein en knus filmhuis tot grote populaire bioscoop.

Met dagen van regen en kou is niks leukers dan gezamenlijk naar een film te gaan kijken. Dit kan thuis maar natuurlijk ook buitenshuis op een groot scherm en met spectaculair geluid. ‘Pak eens een filmpje’ doet de kreet wel klinken.

Een bioscoop vind je enkel in Hilversum en Huizen. Bussum en Hilversum hebben een eigen filmhuis. Kort samengevat kan je openbaar naar films kijken in Bussum, Hilversum en Huizen.

Bioscoop Hilversum

In media stad Hilversum is momenteel één commerciële bioscoop te vinden. Vue Cinema Hilversum zit gevestigd op het marktplein centraal in Hilversum. Dit is eerlijk waar een indrukwekkende bioscoop met 3D zalen en alle gemakken die je maar kan wensen tijdens een avondje naar de film.
Langgewenst 20, Hilversum

Bioscoop Huizen

De bioscoop van Huizen is te vinden bij Plein 2000. De onder de naam Wolff Huizen draait al vele jaren leuke films voor jong en oud. Vergeet de lekkere popcorn niet!
Plein 2000 5, Huizen

Filmhuis Bussum

Het oude filmhuis van Bussum zit naast de bekende kruising van de Brediusweg en de Brinklaan. Gelegen naast restaurant Archibald een gezellig avondje film kijken.
Brediusweg 1, Bussum

Filmhuis Hilversum

Hilversum heeft ook zijn eigen filmhuis. In het Filmtheater Hilversum draaien kinderfilms tot indrukwekkende en meeslepende verhalen voor volwassen.
Herenplein 5, Hilversum

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht