High-end appartement Hilversum binnenkort in de verkoop

Binnenkort in de verkoop een High-end appartement gelegen in de statige Hilversumse buurt Bloemenkwartier Zuid op de Gijsbrecht van Amstelstraat. Het afwerkingsniveau van het object is bijzonder hoog, samen met een heerlijk ruim dakterras, 125m2 woongenot en op de beste plek van Hilversum is dit een parel in de woningmarkt.

Het gebouw staat vrijstaand door de aan beiden kanten aanwezige steeg. De voordeur bereik je via de linker steeg. Via een wenteltrap krijg je toegang tot de gang van de eerste verdieping. Een ruime hal, bijzonder veel lichtinval en een bijzonder mooie afwerking is het eerste dat opvalt, mede door de brede raampartijen die lichtinval vanuit het directe zuiden ontvangen.

Aan de rechterkant bevind zich een deur naar het toilet met marmeren tegels en zwarte accessoires. Naast de toiletdeur bevindt zich de eerste kamer, aan de straatkant, welke bijvoorbeeld kan dienen als kantoortje, studeerkamer, slaapkamer of logeerkamer.

Via de zwart metalen glazen deur is er toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. Deze prettige ruimte is voorzien van een whitewash houtenvloer, een brede raampartij aan de voorkant, en aan de zuidkant, de achterkant. Deze L-vormige ruimte, voorzien van inbouwspots, zorgt voor een logische indeling van lounge, eetkamer en kookgedeelte. De luxe greeploze keuken, is voorzien van een kookeiland met ruimte voor barkrukken. De rest van de keuken is voorzien van alle apparaten die je maar kan wensen.

Via de keuken heb je toegang tot een zonnig dakterras op het zuiden. Voorzien van een hek en vloer van hoogwaardige houtkwaliteit.

Via de gang is er een open trap die je naar de 2e etage brengt. De 2e etage heeft een ruime overloop, 2 slaapkamers en een waskamer voor machine en droger. En natuurlijk een luxe badkamer, voorzien van inloopdouche, ligbad, 2e toilet en dubbele wastafel(meubel). Voorzien van hoge kwaliteit met marmeren tegels en zwarte accessoires.

Interesse in een bezichtiging? Ga via hier naar het contactformulier.

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht