Duurste Huizen Gooi

Dat de huizenprijzen in het Gooi hoger liggen dan gemiddeld is wel bekend. Toch is het af en toe even slikken als je de bedragen hoort waarvoor ze nu weer te koop staan. In het Gooi zijn normaliter ook gewoon rijtjeswoningen te vinden die voor 250.000 – 300.000 EUR worden verkocht. Nu liggen deze bedragen fors hoger en is het knap voor zo’n bedrag nog een woning te kunnen vinden.

Er wordt niet meer gek opgekeken van een huis dat de verkoop in gaat van een miljoen plus. Zelfs riante villa’s van meer dan 4-5 miljoen zijn geen uitzondering meer.

In Laren stonden altijd al Nederlands duurste huizen. Op het moment gaat het gerucht dat een ervoor Nederlands grootste huis maar liefst 50 miljoen Euro wordt gevraagd. Het is de plek waar ooit een landhuis van de familie Brennikmeijer (C&A) stond. Dat is door een rijke oliemagnaat gekocht en plat gegooid om vervolgens zelf Nederlands grootste huis te laten bouwen. Naar schatting waren de bouwkosten van dit stulpje 22 miljoen Euro.

Bekijk het aanbod op funda

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht