BN’ers (bekende Nederlanders) in het Gooi

Je hoort wel de geruchten dat het Gooi een omgeving is met alleen maar bekende Nederlanders. Dat is niet helemaal waar! Ja in het Gooi wonen veel BN’ers maar ook elders..

Door de prachtige centrale ligging van het Gooi en natuurlijk ook de aanwezige ‘Media-stad’ Hilversum wonen er redelijk wat bekende Nederlanders in het Gooi. Niet alleen bekende personen van de televisie wonen in de omgeving van het Gooi maar ook vele bekende sporters wonen in een van de riante dorpen.
Zo wonen er in Laren en Blaricum een aantal bekende voetballers, in Naarden Nederlands bekendste interieurontwerper Jan des Bouvrie met zijn vrouw Monique. Tijdens een middagje shoppen in het centrum van Laren of Bussum kom je geregeld BN’ers tegen. Het blijven tenslotte gewone normale mensen die ook hun boodschappen moeten doen. Behandel ze AUB ook zo!

Ontdek waarom BN’ers in Laren willen wonen >

Bekende mensen en auto spotten

Er is een ware community aan mensen die in het Gooi een dagje komen spotten. Zo is op de Brink in Laren, voornamelijk in de zomer periode, enkele paparazzi aanwezig aan jonge jongens die met hun mobieltje of fotocamera klaarstaan om de mooiste auto te fotograferen op de kruising (in Laren zijn deze ruim vertegenwoordigt).
Ook zijn er regelmatig mensen op te merken die ‘opzoek zijn’ naar bekende Nederlanders. Struinend door de winkelstraten van het Gooi met de hoop een glimlach op te vangen van enig bekend persoon.

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht