Buurten Gooi met genoeg aanwezige horeca

In het Gooi liggen verspreid vele geweldige eetgelegenheden. Er zijn veel restaurants, kroegen en terrassen in de regio, dus het is de moeite waard om rond te kijken en de recensies te lezen voordat je een beslissing neemt voordat je ergens neerstrijkt. Maar je wilt natuurlijk niet te ver wonen van je favoriete horecagelegenheden. Wij hebben de buurten uit het Gooi in kaart gebracht waar je veel en bruisende horeca hebt ten opzichte van de overige buurten uit het Gooi.

Dit zijn de buurten met genoeg aanwezige horeca uitgezet per plaats:

Blaricum

Blaricum-Dorp
De buurt Blaricum-Dorp is de kern, het centrum van Blaricum, en is direct vrijwel de enige buurt uit het dorp dat de nodige horecamogelijkheden aanbiedt. In deze buurt is een gezellige keuze aan eet- en drinkgelegenheden en voor de zomermaanden zijn er fijne terrassen.
Bezoek Blaricum-Dorp

Bussum

Brinklaan
De buurt Brinklaan is voor Bussum echt het winkelgebied. Maar deze buurt biedt naast winkels ook mogelijkheden voor een hapje en drankje op het terras. De buurt telt meerdere restaurants, cafés en lunchrooms.
Bezoek Brinklaan

Prins Hendrikkwartier
Een uit zichzelf rustige buurt die veel woongenot biedt door zijn gunstige ligging en een hoogstaand woonaanbod. Aan de rand van de buurt begeeft zich het treinstation Naarden-Bussum en parallel aan het spoor zitten een aantal restaurant en (jongere) kroegen.
Bezoek Prins Hendrikkwartier

Hilversum

Centrum
In de buurt Centrum zijn verschillende horeca mogelijkheden. Ben je woonachtig in deze buurt dan is alles op loopafstand. Of je nu opzoek bent naar een drankje voor twee of een uitgebreide lunch of avondmaaltijd, deze buurt heeft veel te bieden.
Bezoek Centrum

Langgewenstbuurt
Dit de buurt van Hilversum met de wekelijkse markt, bioscoop en Foodhall MOUT. De Langgewenstbuurt is een levendige omgeving met veel eet- en drinkmogelijkheden.
Bezoek Langgewenstbuurt

Havenstraatbuurt
De Havenstraatbuurt dat gelegen is aan de rand van het centrum van Hilversum bezit enkele restaurants en kroegen. Ook zijn aan de Havenstraat zelf de nodige afhaalrestaurants te vinden.
Bezoek Havenstraatbuurt

Bloemenkwartier Noord en Bloemenkwartier Zuid
Deze twee buurten liggen boven en onder elkaar. De denkbeeldige lijmnaad van de twee buurten wordt gevormd door de winkelstraat Gijsbrecht van Amstelstraat. Deze straat heeft knusse en kleine eetgelegenheden en richt zich voornamelijk op de lunch of gewoon een drankje. Als je in een van deze twee buurten woont heb je op loopafstand altijd wat te vinden.
Bezoek Bloemenkwartier Noord
Bezoek Bloemenkwartier Zuid

Huizen

Wolfskamer
De Wolfskamer staat voor de omgeving bekend als de plek waar de Skibaan van het Gooi te vinden is. Naast veel recreatieve mogelijkheden heeft de buurt ook aan de haven leuke horeca.
Bezoek Wolfskamer

De Noord
De Noord is naast het winkelgebied van Huizen ook een in het bezit van de nodige horecatenten. Een knusse omgeving met prachtige woonboerderijen en slingerende laantjes. Een fijne woonplek dat veel te bieden heeft.
Bezoek De Noord

Laren

Laren-Centrum
Het warme en gezellig middelpunt van het dorp is natuurlijk Laren-Centrum. Er zijn talloze winkels te vinden en de omgeving kent een aantal zeer leuke restaurants. In het voorjaar en zomer heb je bijzondere terrassen en staat de poffertjeskraam voor je klaar.
Bezoek Laren-Centrum

Naarden

Naarden Vesting
De Vesting van Naarden is niet alleen een bijzonder plekje om te wonen maar is ook het bruisende hart van de oude stad. Er zijn genoeg leuke restaurants te vinden. Ook overdag voor een kopje koffie en/of lunch zit je hier helemaal goed.
Bezoek Naarden Vesting

Hopelijk geeft dit een beter beeld van de verschillende opties voor wonen in het Gooi met een zeer korte afstand tot eten en drinken, en helpt het je bij het maken van een keuze voor uw volgende maaltijd of uitje.

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht