4 x genieten aan de heide

Genieten van een kopje koffie en een lekker broodje aan de Gooise heide? Ja hoor kom maar mee! Pak je fiets, je gezin en/of hond en ontdek de leukste plekken aan de heide. Mijn lijstje voor de leukste plekken aan de heide.

La Place, Laren

Gelegen aan de doorgaande weg tussen Laren en Hilversum, de Hilversumseweg, ligt het karakteristieke pand van La Place gelegen aan de Wester- en Bussumerheide. Een mooi pand wat bij mij overkomt als een landelijke boerderij.
Een leuke plek met ook parkeermogelijkheden dat een bestemming is van samenkomen na een fietstocht of wandeling op de heide.
Het leuke van La Place Laren is dat het een soort van openkeuken idee is als je binnenkomt. Er wordt door het personeel gewerkt aan het verzorgen van de broodjes, warme wok of dagelijks wisselende maaltijd. Een verfrissende smoothie en verse koffie mogen er niet aan ontbreken.
La Place Laren
Westerheide 2
1251 ET Laren

Heidezicht, Bussum

De naam zegt het al: zicht op de heide! Een prachtige plek in Bussum om de dag te beginnen met een kop koffie. Voor de kinderen is er de mogelijkheid tot het gebruik van de aangrenzende speeltuin.
Gelegen aan de Bussumerheide die al zeg ik het zelf prachtig is. Als je vanuit Heidezicht de heide op loopt, loop je een stuk omhoog naar een hoger gelegen punt vanaf waar je een mooi panoramisch zicht hebt op de omgeving. Tip, voor de ochtendwandeling!
Paviljoen Heidezicht
Randweg 203
1403 XT Bussum

Het Bluk, Laren

Klein, simpel en verscholen. Dat is de omschrijving die ik aan ’t Bluk in Laren zou geven. Gelegen aan de Zuiderheide aan een bosrand verscholen.  Een leuke plek, zeker als je buiten kan zitten, voor een kop koffie en tosti. De meeste mensen die hier plaatsnemen zijn met fiets of kinderwagen op doorreis van A naar B of uit op een verfrissende wandeling. Kom je met de fiets vanaf Laren dan fiets je de laatste honderden meters een flink stuk naar beneden. Wie gaat het snelst van de berg?
Theehuis ’t Bluk
Zuiderheide 2
1251 SE Laren

Tafelberg, Blaricum

Gelegen aan de andere kant van de snelweg en andere heide is gelegen het inmiddels wel zeer bekende restaurant de Tafelberg. Vernoemd naar de aangrenzende berg op de heide: de Tafelberg.
Van het lijstje zeker de meest complete en luxere plek voor een gezellige borrel of hap in Blaricum! Vaak wel wat drukker ook in de omgeving op de heide zelf.
Tafelberg
Oude Naarderweg 2
1261 DS Blaricum

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht