Proluca Interiors opent digitaal haar deuren

Ben je fan van exclusieve interieurproducten dan is de opening van Proluca Interiors interessant voor je. De luxe online boutique opent digitaal haar deuren en biedt een grote variatie aan exclusieve collecties voor het interieur. Van snel te leveren items tot bijzondere items die binnen in Europa nauwelijks verkrijgbaar zijn.

Oprichtster Brigitte Hamers van Proluca Interiorsis is van mening dat luxe items voor in huis ook online beschikbaar moeten zijn. Zeker nu we meer aan huis gebonden zijn en winkels beperkt open zijn.

Brigitte Hamers

Haar handtekening is wereldwijd in talloze inrichtingen gezet. Van Amsterdam naar London en Phuket via Schotland terug naar het Gooi. Interieurstyliste Brigitte Hamers weet de perfecte balans te vinden tussen de wensen van de opdrachtgever, die van haar zelf en het werelddeel waar ze zich begeeft. Haar interesse voor design is er al vanaf kleins af aan. Geen Donald Duck maar vakbladen werden als klein meisje gelezen. Later, wanneer Brigitte gasten over de vloer heeft zijn deze altijd enthousiast van haar inrichting, van het één kwam het ander. 14 jaar geleden richtte ze het huis van een vriendin in, dat was zo’n succes dat er daarna nog vele volgden. Over de hele wereld verspreid laat ze haar voetsporen achter. Vandaag de dag is styling niet meer een project on the side, maar haar business en dat niet alleen.

Van interieurs en eigen lijnen naar online boutique

Door haar trouwe samenwerkingen met internationale grote merken is ze, naast het ontwikkelen van eigen lijnen van onder andere kussens, tafels, stoeltjes en banken onder de naam Proluca Design, ook een nieuwe online interieur boutique gestart: Proluca Interiors.

Proluca Interiors biedt online een zeer exclusieve collectie van interieurproducten aan. Van luxe accessoires tot exclusieve Italiaanse meubelen en van met leer beklede espressomachines tot verfijnde kussens, de crème de la crème van alle collecties stuk voor stuk uitgekozen door Brigitte Hamers.

Proluca Design

Naast het aanbieden van deze bijzondere designer items via www.prolucainteriors.com, biedt Brigitte ook haar eigen lijnen meubelen en interieur accessoires aan; Proluca Design, bestaande uit high-end design meubelen en interieur musthaves voor een toegankelijke prijs, waarbij gebruik wordt gemaakt van een mix van klassieke en moderne materialen.

Proluca Interiors
Melkweg 23, 1251 PP Laren
Telefoonnummer: +31 (0) 35 303 9468
E-mailadres: info@prolucainteriors.com

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht