Buurten Gooi met een filmhuis of bioscoop

Iedereen gaat wel eens naar de film. Of dit nou in een filmhuis of bioscoop is maakt daarin niet veel uit. Het verschil hierin is dat de commerciëlere films worden afgespeeld in de bioscopen. Niets is fijner om na een lange werkweek lopend vanuit huis naar de film te kunnen gaan.

Binnen het Gooi hebben de volgende plaatsen een filmhuis of bioscoop: Bussum, Hilversum, Huizen en Laren.

Dit zijn de buurten met een bioscoop of filmhuis:

Bussum

Bussum heeft een filmhuis en ligt in de buurt Hooftlaan. Deze buurt is onderdeel van het Brediuskwartier en ligt aan de rand van het centrum en tegen de naastliggende plaats Naarden aan. Hierdoor gaan ook veel mensen uit Naarden naar het filmhuis in Bussum.

Hilversum

Hilversum heeft zowel een filmhuis als een bioscoop. Het filmhuis, ‘Filmtheater Hilversum’ ligt midden in het centrum en in de gelijknamige buurt Centrum van de Mediastad.
Naast een filmhuis heeft de stad ook een bioscoop. Deze ‘Vue bioscoop’ ligt aan het marktplein in de Langgewenstbuurt en heeft meerdere zalen.

Huizen

Huizen heeft een bioscoop in de buurt Bovenweg. Deze buurt is onderdeel van de Wijk Zenderwijk en Bovenweg en is aangrenzend met het centrum van het dorp.

Laren

Ook Laren heeft een bioscoop, dit Brinkhuis Theater, ligt in het centrum van Laren aan de Brink van het dorp. De buurt waar de bioscoop zich begeeft is Laren-Centrum en draagt ook het winkelgebied en vele leuke horecagelegenheden.

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht