Populaire wijken en buurten
van het Gooi

In het Gooi heb je populaire wijken en buurten en minder geliefde buurten en wijken. Binnen de populaire buurten zijn de huizen vaak al binnen een mum van tijd verkocht. Soms zelfs al verkocht voordat het überhaupt op de markt kan komen.

Kies de plaats voor de wijken en buurten:

POPULAIRE WIJKEN/BUURTEN NAARDEN

In Naarden zijn meerdere populaire wijken en buurten. Een aantal zijn aangrenzend en lopen in elkaar over. Populaire wijken van Naarden zijn Naarden-vesting en het Componistenkwartier.
De vesting is geliefd vanwege zijn knusheid en de leuke horeca en winkeltjes en Beethovenpark is populaire omdat er veel groen is, veelal grote zonnige tuinen en kindvriendelijk.
Populaire prijscategorie: EUR 300.000 tot EUR 500.000
Meer populaire wijken van Naarden?

POPULAIRE WIJKEN/BUURTEN BUSSUM

Van de wijken uit Bussum zijn het BrediuskwartierPrins Hendrikkwartier en de al gehele Eng erg populair.
Waarom allen drie deze wijken zijn groen, kindvriendelijk en gunstig gelegen ten opzichte van iets. Dat iets kan zijn bij het Brediuskwartier en Prins Hendrikkwartier het winkelgebied en de toegangswegen

en bij de wijk de Eng juist weer de aangrenzende heide waar gewandeld met de hond kan worden of gespeeld kan worden door de kinderen.
Populaire prijscategorie: EUR 300.000 tot EUR 500.000
Meer populaire wijken Bussum?

POPULAIRE WIJKEN/BUURTEN LAREN

In Laren zijn vrijwel alle buurten populair, het is afhankelijk wel budget je hebt voor de aanschaf van een woning. Onder de jonge gezinnen is de buurt Laren-Oostereng en Laren-Dorpskern zeer geliefd.
Populaire prijscategorie: EUR 400.000 tot EUR 700.000
Meer gewilde buurten van Laren?

De buurten van Blaricum zijn allen geliefd, net zoals de wijken van Eemnes. De verschillende buurten van Hilversum maken onderling wel weer onderscheid.

Waar in het Gooi dan ook, de jaren ’30 buurten doen het over het algemeen erg goed! Huizen gaan hier soms als warme broodjes over de toonbank.