Buiten zwemmen in Huizen

In het waterrijke Huizen, mede door zijn ligging aan het Gooimeer, kan heerlijk verkoelend buiten worden gezwommen. Ben jij fan van buiten zwemmen? Lees dan mee!  Zwembad of Gooimeer?

Zwembad Sijsjesberg

Het zwembad werd in 1953 aangelegd. De naam verwijst naar de ruim 25 meter hoge heuvel, in de jaren dertig van e vorige eeuw door werklozen aangelegd.
Het zwembad werd in de winter van 2011 geheel gerenoveerd. Sinds de zomer van 1947 is het ook op zondag open, na een kraakactie gericht op het opheffen van de zondagsluiting.

Als je dit wist?

Het zwembad is zowel met auto, fiets als openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is een groot bad voor het zwemmen, springen en duiken en ook een klein bad dat aangenaam verwarmd is. De kinderen kunnen spelen met water en zand in de aangrenzende speeltuin.

Zwembad Sijsjesberg
Ericaweg 24, Huizen

Zwemmen Huizer strandje in het Gooimeer

Vind je fijn om in het buitenwater te zwemmen kom dan naar het strandje van Huizen bij de Zomerkade. Het water loopt hier geleidelijf af en is hiermee ‘kidsproof’. Kijk uit over het Gooimeer op een zeer zonnige dag en geniet van een dagje strand met het gezin.
Aan de zomerkade zijn meerdere terrassen te vinden waar op een warme zomerdag een verkoelend drankje kan worden gedronken.

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht