3x Italiaans eten in Bussum in één straat!

3x Italiaans eten in Bussum in één straat, in Bussum kan het! Gelegen aan het spoor op de Stationsweg zitten bijna op rij drie echte Italiaanse restaurants. Niet alleen de keuken is Italiaans, zelfs ook het personeel is van Italiaanse afkomst en communiceren dan ook onderling Italiaans.

Spaghettiamo

Een echte pasta specialist in Bussum: dat is Spaghettiamo. Een redelijk eenvoudig product dat je goed of niet goed kan bereiden. De echte Italianen van Spaghettiamo weten hoe ze een pasta onvergetelijk moeten maken. Zit op de hoek bij de spoorovergang waar vroeger tapasbar de Pulp zat. Ook erg leuk voor de kinderen.
Spaghettiamo
Stationsweg 2

La Vespa Bussum

Als je hier plaats neemt waan je jezelf even in Italië. Het zijn de smaken van de echte Italiaanse pizza’s en verrukkelijke antipasti’s, de vriendelijke en Italiaans sprekende bediening en de muziek van de laars die je doen denken aan je verblijf in Italië. Ook afhalen is mogelijk!
La Vespa Bussum
Stationsweg 28

Grande Selene

Een restaurant dat in Bussum al vele jaren hoog genoteerd staat voor zijn Italiaanse keuken. Je kunt er terecht voor heerlijke houtoven pizza’s, meerdere pasta’s en overige lekkernijen.
Naast restaurant ook bezorging en afhaal.
Grande Selene Bussum
Stationsweg 12

Deel het met een ander

Dit vind je misschien ook leuk

Laat deze buurt weten dat je interesse hebt om er te komen wonen

Dit kunt u verwachten:

  • wij versturen een kaartje naar elk huishouden in de buurt;
  • wij proberen met social media deze bewonersgroep zo goed mogelijk te bereiken;
  • Oproep via social media
  • Uw oproep krijgt een vermelding op onze website.

Aan deze service zijn kosten gebonden. Kosten variëren per buurt. Het aantal huishoudens is hierin bepalend. Wij mailen u terug met daarin een passend voorstel.

Zoekopdracht