Wonen in de buurt Vierhoven

Wonen in de buurt Vierhoven van Naarden, ook wel bekend als ‘de hofjes van Naarden’, zijn vier bij elkaar liggende hofjes. Te weten: Prinses Margriethof, Prinses Irenehof, Prinses Beatrixhof en Prinses Marijkehof.

Alle vier de hofjes zijn qua omvang aardig gelijk. Prinses Margriethof en Prinses Beatrixhof hebben naar mijn weten de grootste tuinen (voor en achter). De hofjes zijn zeer groen, dan wel niet met zeer veel bomen, en kindvriendelijk. Doordat de hofjes zijn afgesloten, er is maar een in- en uitgang per hofje, komt er enkel bestemmingsverkeer en er kan door de aanwezige drempels niet hard gereden worden.

De prachtige vesting van Naarden is op loopafstand gelegen. Wil je met het gezin even lekker naar buiten zijn er tal van uitvalswegen. Ook het beschermde Naardermeer is op loopafstand van de buurt.

BEREIKBAARHEID VAN DE HOFJES VIERHOVEN

Als je van buiten Naarden met de auto naar de buurt Vierhoven wilt rijden kan je vanaf de afslag bij de snelweg heel snel en direct toerijden naar de hofjes. Ook met openbaarvervoer en de fiets van en naar het station Naarden-Bussum is de reistijd hooguit 10 minuten.

VOORZIENINGEN VIERHOVEN NAARDEN

Supermarkt 200m
Treinstation 1,8km
Ziekenhuis 5,4km
Huisarts 400m
Bioscoop 1,9km
Restaurant 1km
Zwembad 1,9km
KDV 800m
Basisschool 600m