In bosrijke Valkeveen / Oud Naarden is het rustig en afgelegen wonen. De huizen die hier staan zijn vrijstaand, ruim en voorzien van een grote tuin, dan wel soms beter te omschrijven als landgoed. Het hier wonen in Naarden staat voor volkomen rust en privacy.

Het gebied is het best te omschrijven als een vlak bosgebied met een aantal verlaagde weilanden dat de openingen vormen in het bos. Een prachtig gezicht met de opkomende zon over deze velden, de paarden die er staan, het kronkelende water. Het geeft je daadwerkelijk een zeer landelijk gevoel. Te midden van het gebied gelegen aan het Gooimeer, ligt het speelpark Oud Valkeveen. Een leuk buitenverblijf waar het in de zomermaanden een drukte van jewelste kan zijn.

STRATEN UIT DE BUURT VALKEVEEN – OUD NAARDEN

Dit ruime gebied kent ik verhouding tot zijn omvang weinig straten. De bekendste straten zijn de Meentweg en de Valkeveenselaan.

BEREIKBAARHEID VALKEVEEN

Het gebied Valkeveen is bereikbaar van een doorgaande weg tussen Bussum en Huizen en Naarden en Huizen. Het ligt redelijk afgelegen en dat zorgt voor de rust en het landelijke gevoel.