Trompenberg-Noord

Type woningen

Vrijstaande huizen en twee-onder-een-kap

Inwoners

Aantal inwoners: 680 (2019)
Grootste bevolkingsgroepen
45-65 jaar: 230
65 jaar en ouder: 150
0-14 jaar: 115
Gemeente: Hilversum
Onderdeel wijk: Noordwest

Omschrijving Trompenberg-Noord

Met zekerheid is te zeggen dat de buurt Trompenberg-Noord de groenste buurt van Hilversum is. Statige lanen in een zeer bosrijk gebied met indrukwekkende vrijstaande panden en mega tuinen.

Zijn jouw wensen om vrijstaand, groot en midden in het bos aan de rand van een natuurgebied te wonen? Dan is het wonen in de buurt Trompenberg-Noord het overwegen waard.
Ben je een fanatiek wandelaar, hardloper of fietser dan zit je hier ook goed. In een paar minuten, van waar je ook woont in de buurt, zit je in de prachtige omgeving van Hilversum, ’s-Graveland en Bussum.

Het is een buurt waar rust heerst en een ontspannen invloed op je overbrengt. Op mooie dagen hoor je de vogels fluiten, de geur buiten is verfrissend en het woongenot is gewoon optimaal! Het in het zuiden gelegen en aangrenzende Trompenberg-Zuid is vergelijkbaar en is enkel minder bosrijk.

Bereikbaarheid Trompenberg-Noord

De bereikbaarheid van de buurt is als redelijk te omschrijven. Vanaf de snelweg de A1 en de A27 is het aan te rijden door wel een deel van Hilversum al te hebben moeten zien (kan soms druk zijn). Ook kan je binnendoor via Bussum en/of ’s-Graveland aanrijden.

Ligging buurt Trompenberg-Noord

OPEN KAART