Huizen in Trompenberg

Gemiddelde vraagprijs: € 980.400
Gemiddeld woonoppervlakte: 215 m2
Meest voorkomende huizen: vrijstaande huizen

Inwoners Trompenberg

Aantal inwoners: 1400
Aantal huishoudens: 680

Kenmerken Trompenberg

Met zekerheid is te zeggen dat de buurt Trompenberg de groenste en meest luxe buurt van Hilversum is. Statige lanen in een zeer bosrijk gebied met indrukwekkende vrijstaande panden en mega tuinen.

Wonen  in Trompenberg

Zijn jouw wensen om vrijstaand, groot en midden in het bos aan de rand van een natuurgebied te wonen? Dan is het wonen in de buurt Trompenberg het overwegen voor je waard.
Ben je een fanatiek wandelaar, hardloper of fietser zit je hier ook goed. In een paar minuten, van waar je ook woont in de buurt, zit je in de prachtige omgeving van Hilversum en ’s-Graveland.
Het is een buurt waar rust heerst en een ontspannen invloed op je overbrengt. Op mooie dagen hoor je de vogels fluiten, de geur buiten is verfrissend en het woongenot is gewoon optimaal!

Bereikbaarheid Trompenberg

De bereikbaarheid van de buurt is als redelijk goed te omschrijven. Vanaf de snelweg de A1 en de A27 is het aan te rijden door wel een deel van Hilversum al te hebben moeten zien (kan soms druk zijn). Ook kan je binnendoor via Bussum en/of ’s-Graveland aanrijden.

Voorzieningen Trompenberg

Supermarkt 1,5km
Treinstation 1,9km
Ziekenhuis 4,5km
Huisarts 1,3km
Bioscoop 2km
Restaurant 500m
Zwembad 3km
KDV 600m
Basisschool 800m