Woonwijk het Naarderbos is een wijk met prachtig gelegen huizen. De meeste woningen liggen hier aan het water en hebben vaak de beschikking over een eigen aanlegplek voor de boot. Een buurt die niet tekort komt aan groen en speelmogelijkheden voor de kinderen. Direct vanaf de snelweg de A1 bereikbaar zonder dat u zich hoeft te storen aan de snelweg. Aangrenzend aan het Naarderbos natuurlijk de jachthaven van Naarden en het recreatiegebied het Naarderbos met haar golfbaan en strandje aan het Gooimeer.

Recreatie Naarderbos

Wat vroeger een wild (niet onderhouden) bosplaats was is nu een strak en schoon onderhouden recreatie gebied geworden in Naarden. Aangrenzend aan het Naarderbos ligt de jachthaven van Naarden met ligplaatsen voor de plezierjachten en zeilboten. De Naardense jachthaven ondergaat overigens een stevige metamorfose en zal spoedig aangepast zijn naar de wensen van tegenwoordige gebruikers.

In het Naarderbos is sinds een aantal jaren een professionele golfbaan aanwezig, ook is er tijdens het voorjaar en zomer de inmiddels wel bekende Beachbar altijd aanwezig. Een prachtig plekje om even te stoppen na een fietstochtje of wandeling.
TIP: de Corona met citroen is erg lekker met warm weer!

Doordat de Beachbar en het Naarderbos grenzen aan het Gooimeer heeft u vanaf hier een mooi vergezicht over het water. Leuk om te zien hoe de bootjes de haven in- en uitvaren.