Huizen in Dondersstraat buurt

Gemiddelde vraagprijs: € 600.333
Gemiddeld woonoppervlakte: 150 m2
Meest voorkomende huizen: tussenwoningen en hoekwoningen

Inwoners Dondersstraat buurt

Aantal inwoners: 1280
Aantal huishoudens: 440

Kenmerken Dondersstraat buurt

Groen en ruime straten met aan weerszijde een brede stoep. Jaren ’30 woningen met voor- en achtertuin. Rustige straten, enkel bestemmingsverkeer. Dichtbij winkelcentrum Bussum en uitvalswegen naar de snelweg en treinstation.

Een geliefd plekje van Bussum om te wonen: de Dondersstraat buurt. Centraal gelegen in Bussum, uitvalswegen goed en snel te bereiken en veel speelplezier voor de kinderen. Aangrenzend liggen de sportvelden van onder ander SDO Bussum.

Wonen in de Dondersstraat buurt

Jaren dertig woningen, goed onderhouden tuinen en twee auto’s per gezin sieren voornamelijk het straatbeeld. Het is een buurt waar je welkom wordt geheten door de huidige bewoners als je nieuw bent. Sta niet gek te kijken als je op de eerste verbouw dag al wordt uitgenodigd voor een borreltje of dat er een flesje wijn door de buren wordt aangereikt.
Verder is het absoluut te bestempelen met een kindvriendelijke buurt. Brede stoepen, veel ruimte voor spelen en groen. Zeker met de aangrenzende sportvelden is het voor kinderen een leuke buurt ook.

Bereikbaarheid van de Dondersstraat buurt

De buurt is vanaf de snelweg de A1 direct en snel aan te rijden. Het station is per fiets in 10 minuten te bereiken en het winkelgebied in 5 minuten.

Voorzieningen Dondersstraat buurt Bussum

Supermarkt 500m
Treinstation 2km
Ziekenhuis 2,7km
Huisarts 500m
Bioscoop 1,5m
Restaurant 600m
Zwembad 1,9km
KDV 300m
Basisschool 400m