Makelaar in Hilversum

Benieuwd geworden naar het wonen in Hilversum? Of Hilversum tegenwoordig nu een stad of dorp is zijn de meningen over verdeeld. Men noemt het de ‘Media stad’ van Nederland maar anderzijds heeft het geen stadsgrenzen. Hilversum is de grootste plaats van ’t Gooi en heeft dan ook veel verschillende wijken te bieden met ieder zijn eigen woongenot.

Wilt u ook in de lijst met makelaars staan? gooiswonen@gmail.com

Westeneng Verbeek Makelaardij

Groest 22
1211 EC Hilversum
info@wvmakelaardij.nl
Tel: 035-6319191

check-8pxaankoop
check-8pxverkoop
check-8pxtaxatie
close-8pxVVE beheer
close-8pxbedrijfsmakelaar

Makelaars uit Hilversum

Hilversum is een van de grotere plaatsen in ’t Gooi met ongeveer 90.000 inwoners. Ze noemt zichzelf ook wel tuinstad of villadorp door de vele tuinen en villa’s die het dorp rijk is. Het is omgeven door prachtige natuurgebieden zoals de Loosdrechtse en Ankeveense Plassen, het Gooise Natuurreservaat en de Bussumerheide. Het dorp is vooral bekend van de mediasector en wordt daarom ook de mediastad van Nederland genoemd. De Beeld en Geluid Experience is dan ook een museum die perfect bij Hilversum past. Hilversum heeft verder vele sportclubs, orkesten en scoutinggroepen waardoor het een levendig verenigingsleven heeft.

Neem een makelaar in de hand wanneer je in Hilversum wilt gaan wonen. Makelaars kennen de omgeving en weten je te vertellen waarop te letten tijdens je oriëntatie rondom Hilversum.